Видатний воротар Сантьяго Каньїсарес дав оцінку грі Андрія Луніна

Андрій Лунін

Колишній голкіпер мадридського Реала, Валенсії та збірної Іспанії Сантьяго Каньїсарес відзначив гру українського воротаря Андрія Луніна. При цьому Каньїсарес вважає, що українець зіткнеться з труднощами, коли повернеться основний кіпер Бланкос Тібо Куртуа.

“Ми бачимо воротаря з чудовими ігровими та особистісними якостями. Виступ у воротах Мадриду вимагає багато чого, особливо на ментальному рівні, і він проходить це випробування на висоті”.

“Куртуа, без сумніву, найкращий воротар у світі. Він герой і легенда Мадриду, особливо після фіналу Ліги чемпіонів проти Ліверпуля. Можливо, він найкращий воротар, якого я коли-небудь бачив. Тим не менш, він повернеться після серйозної травми, і для нього головне повністю відновитися, щоб знову бути на 100%. Це займе час, а Лунін тим часом має зберігати спокій”.

“Коли бельгієць перебуває у формі, реальність така, що його рівень не може зрівнятися з кимось ще у світі і що у нього немає суперників серед воротарів. У цей момент Лунін має прийняти рішення про подальшу кар’єру”.

Раніше повідомлялося, що керівництво Бланкос має намір зберегти українця у команді. Президент Бланкос Флорентіно Перес та головний тренер Карло Анчелотті дотримуються думки, що “Лунін зараз є найкращим воротарем Ла Ліги”.

25-річний воротар повідомляв, що його нинішня угода зі столичним клубом діє до 2025 року. У січні повідомлялося, що Реал запропонував українцеві новий контракт до 2030 року.

Цього сезону Лунін провів 20 матчів за Бланкос у всіх турнірах. Українець пропустив у них 16 м’ячів та дев’ять поєдинків відіграв “на нуль”.

Реал лідирує у Прімері, випереджаючи найближчих переслідувачів Жирону на сім очок. У наступному матчі Бланкос зіграють з РБ Лейпциг у матчі-відповіді плей-оф Ліги чемпіонів 6 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *