Відомий іспанський екс-арбітр розібрав скандальний епізод у кінці матчу Валенсія – Реал Мадрид

Валенсія - Реал Мадрид

Колишній іспанський арбітр Едуардо Ітурральде Гонсалес висловився про суддівський скандал у матчі Ла Ліги між «Реалом» та «Валенсією» (2:2).

«Страхлива робота у виконанні «топ»-судді. Він додає сім хвилин і каже Карвахалю, що через перегляд VAR додасть ще одну. Кутовий призначається, коли на годиннику 98:13, і в цей момент починається ланцюжок незрозумілих рішень.

Якщо ти додав хвилину, то не мусиш дозволяти розіграти кутовий. Якщо вже дозволив, то маю дати або винести м’яч, або пробити по воротах.

Воротар «Валенсії» вибиває м’яч, і той виходить за межі штрафного майданчика. У цей момент слід зупинити гру. Але суддя цього не робить, і м’яч отримує Діас, який робить навіс – у цей момент рефері дає три свистки. І з третім сигналом Беллінгем забиває.

Я розумію, чим можуть бути незадоволені гравці «Реала» та гравці «Валенсії». Це один із найгірших епізодів у футболі», – цитує колишнього арбітра Cadena Ser.

Нагадаємо, зустріч завершилася суддівським скандалом. Наприкінці матчу при останній атаці “Реал” забив гол, проте арбітр зустрічі дав свисток про закінчення зустрічі за кілька секунд до подачі і не зарахував взяття воріт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *