Гол Яремчука і сейви Луніна – в огляді феєричного матчу Валенсія – Реал Мадрид (Відео)

Роман Яремчук

Реал та Валенсія видали гольову феєрію в очному матчі 27-го туру Ла Ліги – 2:2.

Кажани повели у рахунку на 27-й хвилині – гол на рахунку Уго Дуро. А через три хвилини свій четвертий гол за Валенсію цього сезону забив українець Роман Яремчук, скориставшись грубою помилкою Дані Карвахаля.

До перерви Бланкос один м’яч відіграли за допомогою Вінісіуса. Бразильцеві судилося стати автором дубля: на 76-й хвилині гри він забив після асисту Браїма Діаса.

“Валенсія” – “Реал” Мадрид 2:2

Голи: Дуро 27, Яремчук 30 – Вінісіус 45+5, Вінісіус 76

Валенсія“: Мамардашвілі – Фульк’є, Москера, Діакабі (Озкаджар 89), Гайя – Перес (Гонсалес 73), Пепелу, Герра (Амалла 73), Канос (Гільямон 57) – Дуро, Яремчук (Лопес 57)

Реал“: Лунін – Менді (Гарсія 72), Рюдігер, Чуамені, Карвахаль – Камавінга (Хоселу 72), Кроос (Модріч 63), Вальверде (Начо 86) – Беллінґем – Вінісіус, Родріго (Діас 63)

Попередження: Діакабі 83 – Вінісіус 72, Вальверде 80

Огляд матчу: 

Кіпер Реала Андрій Лунін провів свій 20-й матч за мадридську команду цього сезону. Українець відзначився черговим ефектним сейвом, парирувавши удар Дієго Лопеса з близької відстані.

Що ж до Яремчука, то він, отримавши свій шанс з перших хвилин, ще на старті гри отримав жовту картку та був замінений на 57-й хвилині на вищезгаданого Лопеса.

Скандал у матчі прийшов у компенсований час зустрічі. Під час подачі з флангу від Діаса арбітр зустрічі Хесус Хіль Мансано дав фінальний свисток. При цьому м’яч “знайшов” голову Беллінгема і опинився у воротах Валенсії, проте рефері зазначив, що завершив матч до завершення ігрового епізоду.

Реал лідирує у Ла Лізі, випереджаючи Жирону на сім очок. Валенсія посідає дев’яту позицію.

У наступному турі команда Рубена Барахи прийматиме Гетафе 9 березня. У свою чергу, підопічні Карло Анчелотті 10 березня зіграють вдома із Сельтою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *