Скільки ще гратиме Лунін: Карло Анчелотті назвав дату повернення Тібо Куртуа

Карло Анчелотті

Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті розповів, що очікує повернення на поле голкіпера Тібо Куртуа та захисника Едера Мілітао в середині квітня.

Дату поки не визначено, але ми маємо скористатися перервою на ігри збірних та міні-паузою фіналу Кубка Іспанії, тому що вони в цей час почнуть працювати з командою. Я вважаю, що після 14 квітня, після гри з Мальоркою, вони будуть доступні для гри“.

Куртуа порвав хрестоподібну зв’язку лівого коліна під час тренування у серпні, після чого переніс операцію на коліні. Раніше повідомлялося, що гравець не хоче форсувати своє повернення, щоб краще підготуватися до нового сезону. Бельгієць готовий був пропустити чемпіонат Європи-2024.

Згодом стало відомо, що темп відновлення Тібо випереджає прогнозовані терміни. Куртуа готується зіграти наприкінці цього сезону.

На час травми Куртуа мадридці взяли в оренду із Челсі Кепу Аррісабалагу. У новому році конкуренцію в іспанця виграє українець Андрій Лунін, з яким керівництво Реалу має намір продовжити контракт.

Реал лідирує у Прімері, набравши 65 очок. Бланкос зіграють із Валенсією українця Романа Яремчука 2 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *