“Ніхто не приходить на стадіон, щоб покінчити із собою або померти” – президент Атлетіко

ФК Атлетіко

Президент мадридського “Атлетико” Енріке Сересо прокоментував зупинку матчу 1/2 фіналу Кубка Іспанії з “Атлетиком” через надання медичної допомоги вболівальникам на “Сан-Мамес”.

Фанати гостей зазнали нападу з боку ультрабаської команди.

«На них напали люди з «Атлетіко». Ми приходимо на футбол, щоби завойовувати друзів, а не мати проблем. Футбол є футбол. Агресія та порушення прав будь-якого громадянина на безперешкодний перегляд футболу неприпустимі. Ці люди зараз у лікарні, і ми чекаємо на новини.
Я прошу всіх уболівальників Іспанії: ви повинні приходити та дивитися ігри. Ніхто не приходить сюди, щоб накласти на себе руки або померти. Люди приїжджають за відпочинком та спокоєм», — наводить слова Сересо Movistar.

Нагадаємо, початок другого тайму півфінального матчу Кубка Іспанії було затримано через те, що одному з уболівальників на стадіоні стало погано. Йому було надано першу допомогу, після чого його забрали з домашньої арени «Атлетика» на ношах.

Зазначимо, що “Атлетік” з Більбао за сумою двох зустрічей обіграв мадридський “Атлетіко” з рахунком 4:0 і вийшов у фінал Кубка Іспанії, де зустрінеться з “Мальоркою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *