Андрій Лунін: коли до команди прийшов Кепа, я був дуже розчарований і злий

Андрій Лунін

Воротар мадридського «Реалу» Андрій Лунін розповів про свої емоції, коли на початку нинішнього сезону «вершкові» взяли в оренду у «Челсі» голкіпера Кепу Аррісабалагу для заміни травмованого Тібо Куртуа.

«Коли прийшов Кепа і йому довірили місце у старті, я був дуже розчарований і злий, був не згоден. Але що я міг зробити? Працювати і чекати на шанс, щоб ним скористатися. А рішення ухвалюють інші люди. Але створювати конфліктні ситуації у команді – це не про мене, все це я переживав у собі. Я розмовляв про це з певними людьми: із Містером, із тренером воротарів, але на публіку ніколи не виносив. Я чинив як роблять чоловіки: ми спілкувалися віч-на-віч. Такі тренери, як Анчелотті, мають свою точку зору, але мені здається, що своєю грою я її змінив.

Після травми Куртуа генеральний та спортивний директори написали мені, що вони мають повну довіру до мене і я повинен бути спокійний. Я розумів, що підпишуть когось. Підписали найдорожчого воротаря у світі, але не гроші грають у футбол. А щодо статусу, то Кепа 5 років був незмінним воротарем у «Челсі». Ось і відповідь щодо статусу», – сказав Лунін у відео на YouTube-каналі Трендець.

Цього сезону Лунін взяв участь у 18 матчах у всіх турнірах, у восьми з яких він відіграв на нуль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *