Довбик і Циганков проти Луніна: прогноз на топ-матч Ла Ліги Реал Мадрид – Жирона

Реал Мадрид - Жирона

У суботу, 10 лютого, відбудеться центральний поєдинок 24-го туру іспанської Ла Ліги, в якому мадридський “Реал” прийме “Жирону”.

Гра пройде на знаменитому стадіоні “Сантьяго Бернабеу”.

Мадридський “Реал” і “Жирона” – лідери поточного сезону чемпіонату Іспанії. “Вершкові” з 58 очками посідають перше місце в турнірній таблиці, “Жирона” з 56 балами – друга.

У минулому турі “Жирона” і “Реал” синхронно втратили очки. Підопічні Карло Анчелотті у мадридському дербі зіграли внічию проти “Атлетіко”. Команда Довбика та Циганкова розійшлася миром в домашній грі проти “Сосьєдаду”.

Відзначимо, що матч першого кола чемпіонату Іспанії між “Жироною” і “Реалом” завершився розгромною перемогою мадридського клубу – 3:0. Голами у складі “вершкових” відзначилися Хоселу, Орельєн Чуамені та Джуд Беллінгем.

Реал Мадрид – Жирона: прогноз букмекерів на матч

Згідно з котируваннями букмекерів, фаворитом поєдинку є мадридський “Реал”. Ставки на перемогу підопічних Карло Анчелотті приймають з коефіцієнтом 1,44. Перемога “Жирони” оцінюється коефіцієнтом 6,90. Нічия – 5,10.

Найбільш вірогідним результатом поєдинку “Реал” – “Жирона” аналітики вважають перемогу мадридського клубу з рахунком 2:1. Коефіцієнт на такий результат – 8,50.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *