Хаві Ернандес висловився про своє майбутнє

Хаві Ернандес

Головний тренер Барселони Хаві Ернандес висловився про можливе повернення до клубу у майбутньому.

Моя порада майбутньому тренеру? Раджу йому бути самим собою, бути природним і не піддаватися впливу. Моєю мрією було тренувати Барселону та перемагати, і це сталося.

Рішення немає нічого спільного з економічної ситуацією. Я – людина клубу. Ми пристосовувалися до обставин, знаючи складне становище. Моя совість чиста. Я ніколи не скаржився і намагався робити все, що в моїх силах.

Моє сумління чисте, я зробив усе можливе для цього клубу. Моя порада – насолоджуватися моментом, але це неможливо.

Не виключаю повернення, я потрібен Барселоні в будь-якому випадку, але зараз, думаю, я не потрібен. Я вже ухвалив рішення. Мені здається, що моя робота не цінується.

Ситуація змушує тебе щодня відчувати, ніби ти не стоїш цього. Пеп сказав мені те саме в розмові. Я бачив, як страждав Луїс Енріке. Нам потрібно задуматися, у нас є проблема з вимогами до цієї посади.

Здається, ніби твоє життя завжди поставлене на карту. Тому я й говорю, що це жорстко, ти не отримуєш від цього задоволення.

Знаю, що є люди, які мене не розуміють. Я відчуваю, що мене дуже люблять і це безцінно. Ми проробили хорошу роботу, але цього сезону не впоралися з поставленим завданням. Потрібно ухвалити ситуацію, фундамент для майбутнього вже закладено.

Я був здивований кількістю повідомлень та дзвінків. Багато гравців прийшли поговорити зі мною особисто, для мене людські якості найважливіші. Є футболісти, які мене зворушили. Моє рішення має спричинити позитивну реакцію. Хочу, щоб команда стала кращою за ці 4 місяці, ми маємо зробити крок уперед.

Нам потрібно краще атакувати та краще захищатися. Ми стали вразливішими в обороні, ефективність знизилася. Рівень футболу не той, тож я і вирішив не залишатися. Я прийшов сюди в один із найскладніших періодів в історії клубу і не думаю, що наша робота цінується досить високо. Рішення я ухвалив ще на початку сезону“, – сказав Хаві в інтерв’ю Mundo Deportivo.

Нагадаємо, після закінчення цього сезону іспанець вирішив добровільно піти з Барселони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *