Хаві Ернандес пояснив своє рішення залишити Барселону

Хаві Ернандес

Головний тренер «Барселони» Хаві Ернандес провів зустріч зі своїми футболістами перед початком тренування, на якому він пояснив їм своє рішення покинути клуб після цього сезону.

«Мені дуже шкода, що ви, хлопці, дізналися про це таким чином, але це те, що було зі мною протягом тривалого часу, і я не міг більше чекати. Я щиро вірю, що це рішення є найкращим для всіх: для мене, тому що я позбавлюся зайвого тиску, а також для вас, оскільки ви також зможете грати без такого великого тиску.

Я переконаний, що ми можемо голосно грюкнути дверима і зробити все можливе для того, щоб перемогти та здивувати тих, хто вже поховав нас», — наводить слова Хаві AS.

Наголошується, що, вимовляючи свою промову, Хаві був близький до того, щоб заплакати. Після її виголошення футболісти “Барселони” стали аплодувати тренеру. Потім Хаві обнявся з кожним із гравців команди та співробітників клубу.

Нагадаємо, Хаві заявив, що залишить “Барселону” після закінчення цього сезону вчора, 27 січня, після матчу 22-го туру чемпіонату Іспанії з “Вільярреалом” (3:5).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *