Анчелотті похвалив Луніна після матчу Лас-Пальмас – Реал Мадрид: є слова тренера

Карло Анчелотті

27 січня відбувся матч 22-го туру Ла Ліги між командами «Лас-Пальмас» та «Реал» Мадрид. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь королівського клубу.

Український голкіпер вершкових Андрій Лунін вийшов на поле з перших хвилин.

Після завершення зустрічі головний тренер «Реала» Карло Анчелотті прокоментував успіх своїх підопічних, а також похвалив Луніна:

«Правда в тому, що пропущений гол змінив динаміку. Ми вже змінили гру в першому таймі, щоб вона виглядала більш атакуючою. Це був не вражаючий матч, але він був хороший. Лас-Пальмас добре поводиться з м’ячем і відібрати його складно. У першій очній грі чемпіонату вони пропустили лише два голи від нас. Ми планували контролювати гру у першому таймі та атакувати у другому. Це була дуже важлива перемога, бо кожна гра дуже складна.

Камбек? Це наша якість, яка у нас є, мотивована лава запасних, яка робить великий внесок. Це гарна якість, але ми хотіли б скористатися перевагами одразу. Це не завжди так. Подивіться на лаву запасних, я маю багато варіантів, змінити динаміку ігор, тому що всі мотивовані.

Я замінив Віні, щоб зберегти схему, у нас було три нападники, і я прибрав його, щоб новий гравець був більш налаштований на захист. Камавінга втомився, він вів дуже напружену гру, а Тчуамені прийшов свіжим.

Лас-Пальмас грає у хороший футбол, грає добре, у них складно відібрати м’яч. Вони намагаються грати між лініями, створюючи тиск та створюючи небезпеку, грати проти них непросто, і вони можуть боротися за єврокубки, бо вони дуже добре організовані.

Лука Модрич не розігрівся, тому я його не ставлю, якщо не впевнений, що він гратиме, я маю поважати його в цьому сенсі. Добре, дуже добре, він готовий до наступної гри. Лунін добре впорався. Відмінний сейв на початку другого тайму та дуже гарне перехоплення. Андрій зіграв чудово», – сказав Анчелотті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *