Головний тренер Жирони відреагував на виліт Циганкова, Довбика і компанії з Кубка Іспанії

Мічел

Головний тренер Жирони Мічел прокоментував виліт своєї команди від Мальорки у чвертьфіналі Кубка Іспанії.

Поразка показує, що ми – команда, яка може програти. Дуже мало команд, які втрачають так мало очок, а це означає, що ми робимо важку роботу. Мої гравці залишили свої життя на полі, до останнього моменту намагаючись зробити камбек. Ми повинні визнати, наскільки вони добрі.

Ми залишилися без мрії про півфінал, але нам доведеться змиритися з цим, піднятися та продовжити боротьбу за те, щоб бути на вершині Ла Ліги.

Я сказав гравцям, що нам потрібен баланс, і тому ми прагнули грати у два форварди, щоб спробувати забити та врятувати внічию. Ми змогли переламати ситуацію, але мені не вистачило можливості перемогти суперника.

Перемога Мальорки – заслужена“, – наголосив Мічел.

Нагадаємо, вчора, 24 січня, Жирона на виїзді поступилася Мальорці (2:3) і завершила виступи у Кубку Іспанії. Команда Мічела провалила перший тайм, пропустивши три м’ячі.

На другий тайм тренер випустив українського форварда Артема Довбика (його співвітчизник Віктор Циганков вийшов у стартовому складі та відіграв годину). Жирона отримала чисельну перевагу і змогла відіграти два м’ячі, причому у другому випадку Довбик відзначився асистом. Але на повноцінний камбек у гостей забракло часу.

Свій наступний матч команда Мічела проведе в рамках Примери 28 січня – на виїзді проти Сельти. Нагадаємо, Жирона лідирує у чемпіонаті, випереджаючи Реал на одне очко. При цьому Мадрид має гру в запасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *