Карло Анчелотті визначився з основним воротарем до кінця сезону: кого обрав італієць

Андрій Лунін та Кепа

Як повідомляють іспанські джерела, головний тренер Реала Карло Анчелотті розглядає можливість забезпечити українському голкіперу Андрію Луніну постійне місце в основі до кінця сезону.

Таке рішення підтримують і керівництво клубу, і гравці.

24-річний Лунін грав у недавніх кубкових матчах Реала проти Барселони (4:1) та Атлетіко (2:4). Цього сезону він провів 12 матчів за Бланкос у всіх турнірах, пропустив 11 м’ячів і п’ять поєдинків відіграв «на нуль». У свою чергу, 29-річний Кепа Аррісабалага провів цього сезону 18 поєдинків, пропустив 18 голів і в шести випадках залишив ворота «на замку». Його останній поєдинок – виїзний проти Альмерії (3:2).

При цьому Анчелотті, незважаючи на непереконливі виступи Кепи, неодноразово висловлював намір застосовувати ротацію між воротарями.

За повідомленнями ЗМІ, клуб запропонував Луніну новий контракт до 2030 року. Раніше повідомлялося, що Реал має намір зберегти українця як дублера основного воротаря Тібо Куртуа, який зараз травмований і не зіграє до кінця сезону.

Реал посідає друге місце у Примері, відстаючи від Жирони на одне очко та маючи матч у запасі. У суботу, 27 січня, Бланкос зіграють у 22-му турі Примери на виїзді проти Лас-Пальмасу.

На мадридський гранд чекає насичений лютий. Протягом наступного місяця команда Анчелотті проведе шість матчів: проти Гетафе, Атлетіко, Жирони, Лейпцига (у Лізі чемпіонів), Райо Вальєкано та Севільї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *