Пізно випустили Довбика: Жирона зазнала фіаско від Мальорки і вилетіла з Кубка Іспанії (Відео)

Артем Довбик

Жирона несподівано поступилася на виїзді Мальорці та завершила виступ у Кубку Іспанії на стадії чвертьфіналу – 2:3.

Тренер гостей Мічел звично для кубкової зустрічі затіяв ротацію. На лавці залишилося кілька основних виконавців на чолі з українським бомбардиром Артемом Довбиком. Проте його співвітчизник Віктор Циганков з’явився з перших хвилин.

Мальорка буквально знищила каталонську команду у першому таймі, забивши тричі за 14 хвилин. Відкрив рахунок канадець Кайл Ларін, довів його до великого двома пострілами Абдон Пратс.

На другий тайм одразу вийшли основні гравці Жирони, включаючи Довбика. Циганков залишив поле наприкінці години, а за кілька хвилин у гру повернулася інтрига. Антоніо Раїльо впустив Крістіана Стуані у своєму штрафному майданчику, потім експресивно посперечався з арбітром – у результаті дві жовті поспіль для захисника та пенальті, який реалізував постраждалий уругваєць.

Каталонці замкнули господарів на їхній половині, бомбардували штрафний подачами, але серйозних моментів дуже довго не мали – хіба що Довбик та Стуані били в “молоко”.

На шостій із семи компенсованих хвилин Савіо зіграв у стінку з Довбиком і точно пробив низом. Але для Жирони було вже пізно. Мальорка вперше за 15 років вийшла до півфіналу Кубка Короля.

Кубок Іспанії. 1/4 фіналу

“Мальорка” – “Жирона” — 3:2

Голи: Ларін, 21, Абдон, 28, 35 (з пенальті) – Стуані, 68 (з пенальті), Савіо, 90+5

“Мальорка”: Грайф – Гонсалес, Вальєнт, Раїльо, Копете, Хауме Коста (Лато, 65) – Антоніо Санчес (Морланес, 80), Маскарель, Дані Родрігес (Саму Кошта, 65) – Абдон (Настасич, 71), Ларін (Мурікі, 71)

“Жирона”: Хуан Карлос – Арнау (Коуто, 46), Якобішвілі, Блінд, Гутьєррес (Валері, 60) – Алейш Гарсія, Еррера (Довбик, 46) – Циганков (Порту, 60), Мартін (Торре, 73), Савіо — Стуані

Попередження: Дані Родрігес, 37, Хауме Коста, 39, Раїльо, 67, Настасич, 90+8, Саму Кошта, 90+4 – Блінд, 90+4, Коуто, 90+4

Вилучення: Раїльо, 67

Огляд матчу: 

Свій наступний матч команда Довбика та Циганкова проведе в рамках Прімери 28 січня – на виїзді проти Сельти.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *