Фантастичний вечір українців: хет-трик Довбика і гол Циганкова принесли Жироні перемогу у Ла Лізі (Відео)

Артем Довбик

У неділю, 21 січня, відбувся поєдинок 21-го туру іспанської Ла Ліги, в якому “Жирона” приймала “Севілью”.

Гра проходила на стадіоні “Монтіліві” і завершилася перемогою господарів поля.

Рахунок у грі відкрили гості – на 10-й хвилині Ісаак Ромеро забив з передачі Адрія Педроси. Через три хвилини “Жироні” вдалося зрівняти рахунок – відзначився Артем Довбик. Асистував йому Савіо. Ще дві хвилини потому український нападник оформив дубль, забивши після пасу Порту. На 19-й хвилині Артем Довбик отримав пас від Яна Коуту і приголомшливим ударом з-за меж штрафного відправив м’яч точно в кут воріт, оформивши хет-трик у цій грі.

На 56-й хвилині у ворота “Севільї” залетів четвертий м’яч – Віктор Циганков забив з передачі Савіо. На 89-й хвилині у ворота гостей влетів п’ятий м’яч – Крістіан Стуані забив із передачі Мігеля Гутьєрреса.

“Жирона” – “Севілья” – 5:1

Голи: Довбик, 13, 15, 19, Циганков, 56, Стуані, 89 – Ромеро, 10

Відео хет-трику Довбика і голу Циганкова: 

Відзначимо, що в стартовому складі “Жирони” на цю гру вийшли відразу два українця – Віктор Циганков і Артем Довбик. Довбик зіграв 75 хвилин і був визнаний найкращим гравцем цієї зустрічі. Статистичний портал Sofascore оцінив його гру в 9,2 бала. Циганков провів на полі 66 хвилин і отримав оцінку 7,4 бала.

“Жирона” набрала 52 очки і повернулася на перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. “Севілья” з 16 балами займає 17-у позицію.

У наступному турі іспанської Ла Ліги “Жирона” зіграє проти “Сельти”, а “Севілья” зустрінеться з “Осасуною”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *