Не Бражко: Артем Довбик розповів, кого з українців він насправді рекомендував би Жироні

Артем Довбик

Форвард Жирони Артем Довбик спростував інформацію про те, що він та його партнер по команді, вінгер Віктор Циганков, рекомендували головному тренеру каталонської команди Мічелу підписати півзахисника Динамо Володимира Бражка.

Нагадаємо, іспанський El Gol Digital повідомив, що нібито Довбик та Циганков рекомендували динамівця своєму нинішньому тренеру.

При цьому 26-річний український нападник наголосив, що схоже питання (кого б він із співвітчизників хотів бачити у Жироні) йому ставили лише українські журналісти, і рекомендацією Артема був його нещодавній партнер із СК Дніпро-1 Олександр Піхальонок.

21-річний Бражко провів 18 матчів за киян у всіх турнірах сезону. На рахунку хавбека — три голи та два асисти. Володимир увійшов до топ-10 найкращих гравців України у 2023 році.

Ровесник Довбика Піхальонок у тому ж списку посів п’яте місце. Він забив чотири голи та віддав п’ять асистів у 23 матчах сезону за Дніпро-1. Про інтерес до нього Жирони ще у грудні говорив комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман.

Жирона лідирує у Прімері, випереджаючи Реал на одне очко, але зігравши при цьому на матч більше. Наступний матч команда Циганкова та Довбика проведе 21 січня із Севільєю, початок — о 22:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *