Зʼявилися нові несподівані подробиці трансферу Мбаппе в мадридський Реал

Кіліан Мбаппе

Іспанське видання COPE поділилося новими подробицями можливого переходу нападаючого Кіліана Мбаппе до мадридського «Реалу».

Раніше багато світових ЗМІ повідомляли, що іспанський клуб встановив дедлайн французу для ухвалення рішення про своє майбутнє. Джерела повідомляли, що Кіліан має час лише до кінця січня нинішнього року, щоб вибрати клуб, за який він бажає виступати. COPE спростовує ці відомості.

За інформацією видання, «Реал» не встановлював Мбаппе жодних дедлайнів, більше того, останнім часом вони не робили спроб укласти з ним будь-яку угоду. Мадридський клуб не має наміру брати участь в аукціонах і боротися за підписання Мбаппе з іншими командами.

Джерело також повідомляє, що позиція «Реала» виглядає так, що якщо Мбаппе бажає перейти до їхнього клубу, то сам француз має заявити про це та запропонувати свої послуги іспанцям. При переході до «Реалу» Мбаппе в будь-якому разі втратить у зарплаті, бо «Королівський клуб» не має наміру платити йому стільки, скільки форвард заробляє у «ПСЖ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *