Карло Анчелотті назвав імʼя воротаря, який зіграє в основі у наступному матчі Реала

Карло Анчелотті

Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті розповів про свій вибір воротаря на найближчі матчі Бланкос.

Воротар завжди гратиме, але подивимося, хто саме. Лунін грав з Мальоркою, тому що у Кепи в останні дні були проблеми. Кепа зіграє наступний матч, і коли ми дістанемося Аравії, я оціню, хто зіграє в подальшій зустрічі“.

Український голкіпер Андрій Лунін вийшов у стартовому складі Бланкос у першому матчі 2024 року з Мальоркою (1:0). Українець залишився єдиним варіантом Анчелотті після того, як конкурент Андрія, Кепа Аррісабалага, захворів.

Раніше повідомлялося, що наставник поки не визначився, на кого із двох воротарів зробить ставку у другій частині сезону. За деякою інформацією, роздягальня порадила йому зупинити вибір на Луніні. За однією з версій, на нас чекає компроміс: українець виходитиме в основі мадридського Реалу у матчах Ліги чемпіонів та Кубка Короля у другій половині сезону, а іспанець стане основним воротарем на поєдинки Примери.

Реал лідирує у Примері, випереджаючи Жирону українців Артема Довбика та Віктора Циганкова за додатковими показниками. У наступному матчі Бланкос зіграють проти Арандіни у Кубку Іспанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *