Автор хет-трику у ворота Жирони Альваро Мората відреагував на фіаско Атлетіко

Альваро Мората

Нападник “Атлетико” Альваро Мората висловився про виїзну поразку своєї команди від “Жирони” з рахунком 3:4 у матчі 19-го туру іспанської Ла Ліги.

«Ми мали шанс виграти, але в результаті ми програли. Тепер нам потрібно знову поглянути на свою гру та покращити її, це завжди можна зробити. У нас є ще два турніри, і ми повинні довести їх до кінця, немає часу скаржитися, нарікати чи думати про сьогоднішній матч. Ми хотіли перемогти, почати рік із гарного результату, але не вийшло — тож давайте почнемо з кубкового матчу, а потім розіграємо титул у Суперкубку. Нам потрібно покращити свою гру, і вже завтра ми продовжимо тренуватися з цією метою», – передає слова Морати офіційний сайт «Атлетіко».

Матч 19-го туру Ла Ліги “Жирона” – “Атлетіко” завершився перемогою господарів поля з рахунком 4:3 з вирішальним голом у доданий час. Нападник гостей Альваро Мората оформив хет-трик, забивши усі голи своєї команди. 6 січня “Атлетіко” зустрінеться в гостях з “Луго” в рамках Кубка Іспанії, 10 січня “матрацників” чекає півфінальний матч Суперкубку Іспанії з мадридським “Реалом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *