Головний тренер Валенсії відреагував на тріумф Яремчука і компанії у 19-му турі Ла Ліги

ФК Валенсія

2 січня відбувся матч 19-го туру Ла Ліги між командами «Валенсія» та «Вільярреал». Гра завершилася з рахунком 3:1 на користь «кажанів».

Український форвард господарів Роман Яремчук вийшов на поле у стартовому складі та відіграв 70 хвилин. Українець відкрив рахунок у поєдинку. Для нього цей м’яч став першим у чемпіонаті Іспанії та другим у футболці «Валенсії».

Після завершення зустрічі головний тренер «Валенсії» Рубен Бараха прокоментував успіх своїх підопічних, а також відзначив м’яч Романа:

«Я не дуже люблю робити розрахунки. Наша мета – змагатися у кожній грі. Для нас ця гра була важливою, адже сезон розпочався після різдвяних канікул. Метою було бути конкурентоспроможним та показати гарну гру, виконати план гри. І нам пощастило це зробити, і ми виявилися сильними, коли ми мали можливості. Відчуття від зустрічі добрі. Я ніколи не займаюся розрахунками та цифрами. Я живу день за днем. Насолоджуватимемося перемогою.

Я не люблю говорити про конкретних гравців, але все пройшло добре. Пепелу став трендом свого сезону, забивши два голи. Але всі добре виглядали. Як і Роман Яремчук, котрий забив гол. Чим конкурентоспроможнішими ми будемо як команда, тим ми, безперечно, будемо сильнішими.

Що я думаю про гравців, які потрапили до ротації? Я ціную їхнє ставлення понад усе, бо ніхто з них не здався. Є конкретні випадки, коли потрібна впевненість, наприклад гол нападника. Я певен, що Роман виросте. Ми завжди прагнемо бути конкурентоспроможною командою, і головне це прихильність кожного. Підкріплюється колектив і ми продовжуємо йти до мети.

Я думаю, що перші півгодини були дуже хороші з погляду того, чого хотіла гра: пресингувати та використовувати перевагу. Плюс у нас була хороша перевага у 2 м’ячі. Гра на старті була дуже доброю. Думаю, ми дуже добре інтерпретували гру. Хлопці попрацювали добре та здобули велику перемогу.

Ми наполягаємо на тому, щоб підтримувати той темп, який ми маємо, і продовжувати докладати зусиль.

Чи потрібні нові гравці, щоб намагатися піднятися якомога вище в Ла Лізі? Я не вдаюся до цих оцінок, я хочу насолодитися моментом, як це зробила «Месталья» у цьому матчі. Це не допомагає нам думати про майбутнє, конкуренція сама собою поставить тебе туди, де тобі місце, потрібно зберігати баланс.

Я задоволений, як команда змагається. Бувають моменти, коли ми не перемагаємо, але все ж таки робимо все добре. Оцінку роблю за сьогоднішньою грою. Дві перемоги поспіль завжди позитивні, бо це надає нам впевненості. Якщо ми змагатимемося так само, як сьогодні, ми будемо близькі до того, щоб виграти більше ігор.

Сьогодні знову було видовищно, і я радий, що вболівальники змогли отримати від матчу задоволення, тому що днями на тренування прийшло 15 тисяч людей. Їхня енергія заряджає нас.

Наближається Кубок Іспанії. Наша мета як клубу – виступити на кожному турнірі по максимуму. Але дозвольте мені насолодитися сьогоднішнім вечором. Кубок складний, і ми, як і всі, намагатимемося пройти в наступний етап», – сказав Бараха.

“Валенсія” набрала 26 очок і піднялася на 9-е місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. “Вільярреал” з 19 балами йде на 13-й сходинці.

У наступному турі чемпіонату Іспанії “Валенсія” зіграє проти “Кадіса”, а “Вільярреал” зустрінеться з “Лас-Пальмасом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *