Ла Ліга: Довбик знову забив, але Жирона втратила перемогу після заміни українця (Відео голів)

Артем Довбик

Сьогодні, 21 грудня, відбулася зустріч 18-го туру іспанської Прімери між «Бетисом» та «Жироною».

Команди грали на стадіоні “Беніто Вільямарін” (Севілья). Гра обслуговувала бригада арбітрів на чолі з Рікардо Де Бургосом Бенгоечеа. «Жирона» прогавила перемогу на останніх хвилинах зустрічі — 1:1.

Під кінець першого тайму, на 39-й хвилині, у ворота «Бетіса» було призначено пенальті. Український нападник Артем Довбик реалізував 11-метровий удар, вивівши “Жирону” вперед. Наприкінці зустрічі, на 89-й хвилині, Херман Песселя зрівняв рахунок і допоміг своїй команді вирвати нічию в даному матчі – 1:1.

“Бетіс” – “Жирона” – 1:1

Голи: Песселья, 89 – Довбик, 39 (з пенальті)

“Бетіс”: Руї Сілва – Бельєрін (Руїбаль, 15), Песселья, Ріяд, Міранда – Гуардадо (Карвалью, 46), Рока (Альтіміра, 66) – Діао, Родрі (Абде, 66), Айосе Перес – Вілліан Жозе (Борха Іглесіас, 66)

“Жирона”: Гассаніга – Ерік Гарсія, Давид Лопес (Хуанпе, 34), Блінд – Коуто (Валері, 79), Мартін, Алейш Гарсія, Гутьєррес – Торре (Порту, 65), Савіо (Соліс, 79) – Довбик (Стуані, 64)

Попередження: Гуардадо, 45+2, Рока, 45+6 – Довбик, 43, Алейш Гарсія, 82

Відео голів: 

 

Після результату цього матчу “Жирона” залишилася на першому рядку турнірної таблиці чемпіонату Іспанії з футболу, набравши 43 очки в 18 проведених матчах, але не змогла відірватися від мадридського “Реала”. У вершкових 42 очки, але є гра в запасі. У разі перемоги над “Алавесом” “Реал” очолить таблицю Ла Ліги за підсумками туру. «Бетіс» розташовується на сьомій позиції з 28 очками після аналогічної кількості зустрічей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *