Дубль Артема Довбика допоміг Жироні розгромити суперника і повернути лідерство в Ла Лізі (Відео)

Артем Довбик

У понеділок, 18 грудня, відбувся поєдинок 17-го туру іспанської Ла Ліги, в якому “Жирона” приймала “Алавес”.

Гра проходила на стадіоні “Монтіліві” і завершилася розгромною перемогою господарів поля.

Рахунок у грі був відкритий на 23-й хвилині – відзначився український нападник Артем Довбик. На 42-й хвилині 31-річний нападник Порту подвоїв перевагу “Жирони”, забивши з передачі Яна Коуту.

У першій половині другого тайму Артем Довбик оформив дубль і довів рахунок до великого. На 59-й хвилині українець реалізував пенальті.

“Жирона” – “Алавес” – 3:0

Голи: Довбик, 23, 59 пен, Порту, 42

Жирона“: Гассаніга – Ерік Гарія, Давід Лопес (Хуанпе, 79), Блінд – Коуто (Арнау, 79), Мартін (Соліс, 73), Алейш Гарсія, Гутьєррес – Порту (Валері, 64), Савіо (Торре, 64) – Довбик

Алавес“: Сівера – Теналья, Марін, Дуарте – Горосабель (Сола, 73), Бланко (Бенавідес, 78), Гевара, Хаві Лопес – Гуріді (Хаджи, 61), Ріоха (Реббах, 61) – Саму (Кіке, 73)

Попередження: Теналья, 39

Відео голів: 

Відзначимо, що український нападник “Жирони” Артем Довбик вийшов в основному складі і був визнаний кращим гравцем матчу. Статистичний портал Sofascore оцінив гру українця в 8,3 бала.

Віктор Циганков цю гру пропускав через травму. Пошкодження не дуже серйозне, вже до наступного матчу він буде готовий повернутися до гри.

До слова, свій наступний матч в рамках чемпіонату Іспанії “Жирона” зіграє проти “Бетіса”. “Алавес” в наступному турі зустрінеться з мадридським “Реалом”.

Додамо, що перемога над “Алавесом” дозволила “Жироні” повернутися на перше місце. В активі команди Циганкова і Довбика 44 набраних очки. “Алавес” з 16 балами йде на 13-й позиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *