Головний тренер Валенсії оцінив гру Романа Яремчука у матчі Кубка Іспанії

Роман Яремчук

Головний тренер «Валенсії» Рубен Бараха поділився думкою про перемогу команди в матчі 1/32 фіналу Кубка Іспанії з «Аросою» (1:0), у якому автором єдиного переможного гола став українець Роман Яремчук.

«Головне, що ми пройшли далі. Перший тайм ми провели краще з точки зору простору. Роман [Яремчук] виконав хорошу роботу з рухом. Ми говорили про це в перерві.

У другому таймі ми втратили м’яч. Хауме діяв на хорошому рівні й тримав нас у грі. Справа не в розслабленості, вплинуло і поле. Ми не дуже добре провели другий тайм і не забили гол, щоб зробити рахунок 0:2, який також зберіг би життя матчу.

Усім потрібні хвилини, і Кубок дає таку можливість. Роман забив гол. Для нього це добре. У Каноса були хвилини, у Амальї та Дьяхабі теж. Хесус Васкес, який довгий час не грав, провів весь матч. Альберто також повернувся, і ми повинні отримати з цього позитивні моменти. Травм не було, а гра допомогла нам отримати хвилини і повернути гравців у стрій», – розповів Рубен Бараха.

Нагадаємо, Роман Яремчук перейшов у “Валенсію” влітку 2023 року, на правах оренди з бельгійського “Брюгге”. У складі “кажанів” український нападник зіграв 9 матчів в рамках чемпіонату Іспанії та 2 поєдинки в Кубку країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *