Жерар Піке пояснив, у чому полягає велич Реала

Жерар Піке зізнався, що “Реал” минулого сезону не був кращим за своїх суперників у плей-оф ЛЧ, але команда виграла турнір через свою велич.

Перемога у Лізі чемпіонів має велике значення. Я не хочу применшувати заслуги “Мадрида”, але те, як ви виграєте, має значення.

5 Ліг чемпіонів, які виграла «Барса», – це п’ять сезонів, у яких «Барса» вигравала Ла Лігу та перевершувала всіх. Остання перемога «Мадрида» у Лізі чемпіонів показала, що в жодному з двоматчевих протистоянь, а також у фіналі, «Реал» не перевершував суперника.

Їхню перемогу запам’ятають не через гру, її пам’ятатимуть за інші речі, за епічність. Але їм цього достатньо, і в цьому велич «Реала»: п’яти хвилин вистачить, щоб виграти півфінал у «Сіті». Це добре, у якомусь сенсі. «Барса» жодного раунду плей-офф не пройде, якщо буде краще за суперника [тільки] 5 хвилин», – сказав Піке в ефірі El Larguero.

“Реал” виграв 14-у Лігу чемпіонів у 2022 році, обігравши у фіналі “Ліверпуль” (1:0). У плей-офф “Реал” послідовно пройшов “ПСЖ”, “Челсі” та “Манчестер Сіті”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *