“Мені сказала мама”: Федеріко Вальверде – про свій перехід до Реала

Уругвайський хавбек Реала Федеріко Вальверде поділився спогадами про те, як дізнався про інтерес “бланкос” та пропозицію переїхати до Іспанії.

“Я грав на чемпіонаті Південної Америки серед юнаків до 17 років у Парагваї. Я був на висоті, і наступного дня ми мали важливий матч з Аргентиною. Я сидів у своєму готельному номері, а мої батьки мешкали в іншій кімнаті. Мама подзвонила мені і сказала: “Йди до нас у номер. Тут є люди, які хочуть поговорити з тобою”.

Ми мали комендантську годину, і ми не повинні були покидати свої кімнати, тому я сказала: “Я не можу, мамо. Мені потрібно йти”. І повісив слухавку. Вона передзвонила та сказала, що ці люди з мадридського Реала. Буквально, я подумав, що вона розігрує мене. Я кинувся до кімнати, щоб подивитися, що відбувається, і, звичайно, там були два хлопці, яких я ніколи раніше не бачив. У неї на очах були сльози. Але вона завжди плаче, тож я не знав, що й думати! Я кажу: “Мам, не вважай за неповагу…”. Вона відповіла: “Феді. Заткнися. Слухай цих людей. У них тобі хороші новини”.

Пам’ятаю, я подумав, що ці люди, мабуть, із Пеньяроля. Я подумав, що вони збираються укласти зі мною новий контракт, і першою думкою в моєму шістнадцятирічному мозку було: Чорт, можливо, я зможу купити нові гарні бутси Nike до матчу з Аргентиною. Може, я навіть зможу купити PlayStation.

Хлопці почали говорити кастильською, а не американською іспанською, і я подумав: Нічого собі. Вони не місцеві. Це що, правда? Вони сказали мені: Ми з мадридського Реала. Ми віримо, що ти можеш стати для нас зіркою. Ми хочемо, щоб ти і твої батьки переїхали до Мадриду».

Я буквально вибіг із кімнати. Я кричав: Де тато? Мені треба сказати татові!». Я побіг у хол. Мій тато стояв і розмовляв з одним з інших батьків, і я сказав: «Тату! Батько! Мадрид тут! Вони хочуть підписати мене! Реал Мадрид хоче підписати мене! Він подивився на мене так, ніби я найбожевільніша людина на світі. Він сказав: У кімнаті? Що ти тут робиш? Піднімайся назад, ідіот!». Я побіг назад у кімнату, і, на щастя, хлопці з Мадрида все ще були там, і все це не було сном наяву.

Це був перший ідеальний день у моєму житті. Тому що я бачив, як були схвильовані мої батьки. Моя мама плаче з приводу, але мій тато — це скеля. Йому потрібно дуже багато, щоб виявити емоції, але я побачив крихітну тріщину! Я побачив світло в його очах, розумієте?», – сказав Вальверде в інтерв’ю The Players Tribune.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *