Барселона – Реал Мадрид: Хаві Ернандес підбив підсумки матчу

Хаві Ернандес

Головний тренер «Барселони» Хаві висловився про поразку своєї команди в матчі 11-го туру чемпіонату Іспанії від мадридського «Реала» (1:2).

«На мою думку, ми домінували протягом години. Але такий футбол… Нашій команді потрібно п’ять чи шість моментів, щоб забити гол. «Реалу» вистачило лише трьох шансів, щоб забити одразу двічі. Нам забракло ефективної реалізації. На мій погляд, якщо хтось і мав виграти цей матч, то це ми.

Вважаю, що наша команда провела гарну гру. Під час зустрічі було відчуття, що «Реал» задоволений нічийним результатом. Коли здавалося, що до такого результату все і йде, відбувся цей невдалий момент із голом Беллінгема.

Що я можу сказати… дуже поганий результат. Однак ми зробили крок уперед у плані рівня футболу», – наводить слова хаві Марка.

Після результату матчу 11-го туру «Реал» піднявся на перше місце в турнірній таблиці іспанської Прімери сезону-2023/2024. Команда Карло Анчелотті набрала 28 очок після 11 матчів. «Барселона» знаходиться на третьому рядку, заробивши 24 очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *