Барселона – Реал Мадрид: прогноз на центральний матч 11-го туру чемпіонату Іспанії

Барселона - Реал

У суботу, 28 жовтня, відбудеться центральний поєдинок 11-го туру іспанської Ла Ліги, в якому “Барселона” прийме мадридський “Реал”.

У минулому турі чемпіонату Іспанії “Барселона” перемогла “Атлетик” Більбао (1:0), а мадридський “Реал” зіграв внічию з “Севільєю” (1:1).

Посеред тижня команди синхронно здобули перемоги в груповому раунді Ліги чемпіонів: “Барселона” виграла у “Шахтаря” (2:1), а “Реал” обіграв “Брагу” (2:1).

У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії мадридський “Реал” посідає перше місце, набравши за 10 турів 25 очок. “Барселона” з 24 балами йде на третій позиції.

Барселона – Реал Мадрид: прогноз букмекерів

Аналітики вважають, що у команд приблизно рівні шанси на перемогу в цій грі. Коефіцієнт на перемогу “Барселони” – 2,48. Ставки на тріумф “Реала” приймаються з коефіцієнтом 2,75. Нічия – 3,70.

На гол команди Хаві в “Ель-Класіко” ставки приймаються з коефіцієнтом 1,21. Гол підопічних Карло Анчелотті оцінюється коефіцієнтом 1,24.

Найбільш імовірним результатом матчу на думку експертів є нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 7,70.

Додамо, що в минулому сезоні в рамках чемпіонату Іспанії “Барселона” і “Реал” обмінялися домашніми перемогами: “вершкові” виграли на своєму полі з рахунком 3:1, а “блаугранас” в рідних стінах здобули перемогу з рахунком 2:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *