Еден Азар розповів, чому вирішив піти з футболу так рано

Бельгійський екс-футболіст Еден Азар , який нещодавно оголосив про завершення кар’єри, розповів про те, чому прийняв це рішення, наскільки важко йому далося, і поділився планами на майбутнє.

«Я поки не сумую за футболом. Я приділяю час собі. Одного разу я напевно скучу за футболом. Я дивлюся його по телевізору, мої сини грають у футбол, тож я ніколи не буду далеко від гри».

«Чому вирішив завершити кар’єру? У житті всього не поясниш. Я у світі із самим собою. Я щасливий. Я не скажу, що це було важко, але це було непросто. Я довго думав про це і це допомогло. У мене так багато справ, окрім футболу, що я зміг зробити спокійний вибір».

«Чутки про інтерес Юніона? Там нічого не було. Я чув багато нісенітниці, але це частина трансферного вікна. Було чудово бачити, що моє ім’я пов’язане з багатьма клубами. Особливо у Бельгії. Я ніколи не мав можливості грати за бельгійський клуб. Це могла бути чудова історія, але цього не сталося».

«Роки в Реалі – загалом це не було погано. Я зустрів неймовірних людей. Можливість грати у кращому клубі світу була моєю мрією”, – сказав Азар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *