Артем Довбик: “Проти Реала ми мали два хороші моменти на початку гри”

Артем Довбик

Нападник збірної України Артем Довбик розповів про адаптацію в «Жироні» та завдання клубу на цей сезон.

– Які взагалі завданя стоять перед клубом? Як ти вважаєш, чи готові ви боротися за єврокубки і чи вимагають цього від вас?

– Ми дуже добре стартували в чемпіонаті, тому, думаю, зараз всі чекають від нас більшого, ніж просто бути в середині Ла Ліги. Тому перед командою стоїть завдання потрапити в єврокубки.

– Керівництво чітко озвучує це?

– Ми бачимо, як грає команда і, думаю, самі гравці відчувають, що після такого старту потрібно закріпитися нагорі.

– Була гра з «Реалом», на жаль, там не вдалося перемогти. Чи можна сказати, що це був вищий клас «Реала»? Чи причина в якихось нереалізованих моментах?

– «Реал» – така команда, що якщо ти не реалізуєш свої моменти, то тебе покарають за це. У нас було два дуже гарних моменти на початку гри, ми, на жаль, їх не реалізували. У «Реала» клас гравців такий, що вони не дають змоги повторити такі ж моменти на футбольному полі.

Так, клас гравців «Реала» дуже високий. Якщо ти не реалізовуєш, то вони обов’язково покарають тебе, що з нами і сталося.

– Як ти гадаєш, міг би колись грати у «Реалі»?

– Все можливо, чому ні? Хотілося б.

– З Луніним після гри переговорили, словами перекинулися?

– Так, поговорили. Він сказав, що «Жирона» показує симпатичний футбол і що їм було б тяжко, якби ми реалізували хоча б один свій момент. Поговорили трішки і все, на тому закінчилось, – сказав Довбик.

У перших дев’яти матчах у складі «Жирони» Артем Довбик відзначися трьома голами та двома асистами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *