Дубль фантастичного Беллінгема допоміг Реалу розтрощити суперника у 9-му турі Ла Ліги: огляд матчу (Відео)

Реал Мадрид - Осасуна

Завершився матч 9-го туру іспанської Прімери, в якому зустрічалися мадридський «Реал» та «Осасуна».

Команди грали на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” у Мадриді (Іспанія). Матч закінчився перемогою господарів із рахунком 4:0.

На дев’ятій хвилині гри рахунок у матчі відкрив півзахисник мадридського «Реала» Джуд Беллінгем.

На 54-й хвилині Беллінгем забив другий гол “Реала” у матчі. На 65-й хвилині гол забив вінгер “Реала” Вінісіус Жуніор. На 70-й хвилині зустрічі нападник «вершкових» Хоселу забив четвертий м’яч господарів. На 84-й хвилині Хоселу мав нагоду оформити дубль, але не зміг реалізувати пенальті, влучивши у штангу.

“Реал Мадрид” – “Осасуна” – 4:0

Голи: Беллінгем, 9, 54, Вінісіус, 65, Хоселу, 70

Реал Мадрид“: Кепа – Карвахаль (Васкес, 79), Чуамені, Рюдігер, Менді – Вальверде, Модрич (Браїм Діас, 79), Камавінга (Кроос, 66) – Беллінгем (Себальос, 72) – Хоселу, Вінісіус (Родріго, 72)

Осасуна“: Еррера – Аресо, Давід Гарсія, Катена, Крус – Монкайола (Ібаньєс, 80), Торро, Орос (Барха, 80) – Рубен Гарсія (Арнаїс, 70), Будимир (Авіла, 70), Пенья (Рауль Гарсія, 80)

Попередження: Рюдігер, 40, Чуамені, 59 – Барха, 84, Давід Гарсія, 84

Огляд матчу: 

Відзначимо, що Джуд Беллінгем забив вже 10 голів і віддав три результативні передачі в десяти стартових матчах за «Реал» цього сезону у всіх турнірах. Це найкращий результат серед півзахисників та захисників із топ-5 європейських ліг у нинішньому сезоні.

Додамо, що мадридська команда здобула перемогу у восьми з дев’яти матчів чемпіонату Іспанії цього сезону. Останні три зустрічі у цьому турнірі «вершкові» виграли із загальним рахунком 9:0.

За дев’ять турів Ла Ліги мадридці обігравали такі команди, як “Атлетік” (2:0), “Альмерію” (3:1), “Сельту” (1:0), “Хетафе” (2:1), “Реал Сосьєдад” »(2:1), «Лас-Пальмас» (2:0) та «Жирону» (3:0). Єдина поразка підопічні Карло Анчелотті зазнали дербі з «Атлетіко» (1:3).

Після дев’яти турів іспанського чемпіонату мадридський «Реал» набрав 24 очки і зараз перебуває на першому місці в турнірній таблиці. «Осасуна» після дев’яти ігор Ла Ліги заробила 10 очок і розташовується на дев’ятому рядку.

Нагадаємо, минулого сезону чемпіонату Іспанії у матчі першого кола команди зіграли внічию з рахунком 1:1, а у другому колі “Реал” здобув перемогу – 2:0. Також суперники зустрілися у фіналі Кубка Іспанії, де виграв “Реал” – 2:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *