Барселона – Севілья: який канал покаже матч 8-го туру чемпіонату Іспанії

Барселона – Севілья

У п’ятницю, 29 вересня, Барселона у матчі восьмого туру чемпіонату Іспанії зіграє із Севільєю.

Матч Барселона – Севілья пройде у Барселоні на стадіоні Олімпіко. Початок матчу Барселона – Севілья о 22:30.

Де дивитися Барселона – Севілья

У п’ятницю, 29 вересня, матч матчу восьмого туру чемпіонату Іспанії Барселона – Севілья пряму онлайн відеотрансляцію можна буде побачити і в Україні. Трансляція матчу восьмого туру чемпіонату Іспанії Барселона – Севілья буде доступна на платформі Мегого. З сезону 2020/21 сервіс Мегого пропонує трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Та й загалом, усі провідні клуби та турніри світу представлені на платформі.

Також матч матчу восьмого туру чемпіонату Іспанії Барселона – Севілья онлайн відеотрансляцію можна переглянути на платформі «Воля ТБ» у різних пакетах.

Тиждень, що минає, – кошмар для Барселони. Спочатку каталонці зіграли внічию з Мальоркою, втративши лідерство у чемпіонаті. Потім прийшла новина із судів – через звинувачення у хабарництві Барсу можуть знизити у класі, а також виключити з Ліги чемпіонів. Але це справа віддаленого майбутнього.

Зараз для Барси головне повернути собі перший рядок у таблиці та взяти три очки. Завдання – не найпростіше. Севілья після трьох поразок на старті чемпіонату та програшу Суперкубка, не програє вже чотири матчі поспіль – дві перемоги та дві нічиї. Плюс у минулому турі Севілья розгромила Альмерію – 5:1. Так, Барселона виграли у Севільї три останні матчі, причому всі – всуху, а минулого сезону відсвяткувала дві перемоги з однаковим рахунком 3:0. Так, за складом каталонці перевершують своїх суперників. Але психологічна перевага на боці гостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *