Легендарний баскетбольний тренер став акціонером клубу Ла Ліги

Стів Керр

Відомий американський тренер з баскетболу Стів Керр, який є наставником Голден Стейт Ворріорз та збірної США, увійшов до списку акціонерів футбольного клубу Мальорка.

“Я друг Енді Кольберга (головний інвестор клубу – прим.), і ми говорили цього літа. Він сказав мені, що відбулася зміна власника, і запропонував мені стати частиною нової інвестиційної групи. Я дуже мотивований, я був тут минулого літа, дивився матч, підтримував команду та став уболівальником. Це дуже цікава можливість для мене“, – сказав Стів Керр.

Це великий крок вперед, коли він прийшов рік тому і спілкувався з гравцями, він справив великий вплив, і мені сподобалося чути повідомлення про важливість команда та наслідки всіх, власників і резервів, повинні бути готові. Їм це сподобалося, і Стіву це сподобалося”, – сказав Енді Кольберг.

Також до списку акціонерів входить канадець Стів Неш. Колишній баскетболіст двічі визнавався MVP сезону НБА.

Стів Керр з 2014 року очолює Голден Стейт. Разом з ним команда чотири рази ставала чемпіоном та двічі поступалася у фіналі НБА. У якості гравця він здобув 5 чемпіонств – тричі з “Буллз”, де був одноклубником Майкла Джордана, і двічі із “Сан-Антоніо”.

Мальорка невдало почала сезон. За два тури клуб набрав 1 очко і ділить зараз 14-17 місце у турнірній таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *