Очікується вихід Андрія Луніна: де дивитися матч 1-го туру Ла Ліги Атлетік – Реал

Де дивитися матч Атлетік - Реал

У суботу, 12 серпня, пройде матч 1-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому «Атлетік» зустрінеться з «Реал» (Мадрид).

Гра пройде на стадіоні “Сан-Мамес”.

“Реал” позаминулого сезону, після повернення Анчелотті до столиці Іспанії, був, можливо, найкращим у Європі і точно №1 у Ла Лізі. Але потім була темпорада 2022/2023, з безнадійним відставанням від “Барселони” в Прімері (тут мало не дали себе ще й Атлетіко обігнати!) та реваншем “Манчестер Сіті” у півфіналі Ліги чемпіонів. Ні, виграли купу кубків і клубний чемпіонат світу, але це все не те. Не факт, що зараз склад став сильнішим. Так, виграно гонку за Беллінгхема – Джуд став черговим придбанням на 100+ мільйонів у Переса. Але хто замінить багаторічного бомбардира, Бензема, котрий поїхав за шаленими грошима на Близький Схід? Так, Хоселу в “Еспаньйолі” відзначився 16 разів у минулому сезоні, але йому 33. Більше користі можуть принести Браїм Діас, що повернулися, з Франом Гарсією. Ну, а 20 мільйонів за Арду Гюлера – явна інвестиція на перспективу.

Матч “Атлетік” – “Реал” це теж Ель Класіко, і в ньому успішніший мадридський клуб. Минулого сезону, наприклад, він виграв Більбао та зіграв унічию 1-1 в останньому турі вдома.

Де дивитися матч Атлетік – Реал

Трансляція матчу 1-го туру чемпіонату Іспанії “Атлетік” – “Реал” буде доступна на платформі Мегого. Також пряму онлайн відеотрансляцію цього поєдинку можна переглянути на платформі «Воля ТБ» у різних пакетах.

Старт поєдинку заплановано на 22:30 за київським часом.

Додамо, що основний воротар “Реала” Тібо Куртуа отримав серйозну травму перед стартом сезону, тому у матчі проти “Атлетіка” у стартовому складі “Королівського клубу” має вийти український голкіпер Андрій Лунін.

Нагадаємо, чемпіоном Ла Ліги у минулому сезоні стала каталонська “Барселона”. Команда Хаві Ернандеса набрала 88 очок. Друге місце з 78 балами зайняв мадридський “Реал”. На третій сходинці з 77 очками фінішував мадридський “Атлетіко”, четверте місце – “Реал Сосьєдад” (71 очко).

Новачками цього сезону чемпіонату Іспанії стали: “Гранада”, “Лас-Пальмас” і “Алавес”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *