Ілкай Гюндоган розповів про завдання Барселони на наступний сезон

Ілкай Гюндоган

Новоспечений півзахисник каталонської «Барселони» Ілкай Гюндоган, який перебрався в іспанський гранд цього літа, висловився щодо амбіцій «синьо-гранатових».

«Знаю, що «Барселона» хоче бути на найвищому рівні у Європі. Тепер у команді є я, той, хто перемагав у Лізі чемпіонів. Мені хочеться досягти більшого. Було б ідеально захистити чемпіонський титул в Іспанії та успішніше виступити в Лізі чемпіонів. Це наші цілі», – сказав Гюндоган.

Нагадаємо, Гюндоган перебрався до «Барселони» в поточне трансферне вікно. 32-річний футболіст уклав дворічну трудову угоду.

Відзначимо, що Ілкай Гюндоган перейшов в “Манчестер Сіті” в 2016 році з дортмундської “Боруссії” за 27 мільйонів євро. У складі англійського клубу хавбек зіграв 304 матчі, забив 60 голів і віддав 40 гольових передач.

З “городянами” німецький футболіст виграв 14 трофеїв, включаючи п’ять перемог в чемпіонаті Англії і одну в Лізі чемпіонів.

В останньому сезоні Гюндоган був капітаном команди, яка виграла історичний золотий требл: АПЛ, Кубок Англії і Лігу чемпіонів. Він зіграв 51 матч, забив 11 голів і зробив 7 асистів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *