Капітан Манчестер Сіті пояснив, чому вирішив перейти до Барселони

Ілкай Гюндоган

Новоспечений хавбек Барселони Ілкай Гюндоган висловився про свій перехід до каталонського клубу.

“Якщо і був сенс переходити, то тільки в один клуб світу. Або Барселона, або нічого. З дитинства я мріяв одягнути цю футболку. Упевнений, у мене попереду ще кілька років гри на найвищому рівні, і я просто хочу допомогти Барселоні повернутися на заслужене місце.

Ми з моїм старим другом Лівою возз’єднаємось. Я радий зіграти під керівництвом ще одного тренера, яким довгий час захоплювався. Коли ми з Хаві розмовляли про проект, все здавалося таким природним. Я бачу, що наші характери дуже схожі. Ми схожим чином дивимось на гру.

Я знаю, що у Барселоні буде великий тиск. Але я люблю тиск. Я люблю виходити із зони комфорту. Я не шукав легкого варіанту. Я шукав новий виклик. Ось про що буде цей новий розділ.

Я не можу дочекатись, коли зіграю у футболці Барселони. Але спочатку хочу востаннє висловитись про Манчестер Сіті. Я хочу звернутися безпосередньо до всіх моїх товаришів по команді, персоналу і особливо до вболівальників.

Я просто хочу, щоб ви знали, що я завжди буду за Сіті. Ніщо не може розірвати цей зв’язок. Це кохання на найвищому рівні з можливих. Все, що я можу сказати, це дякую вам.

Я здійснив мрії завдяки тренерам, які підштовхували мене на новий рівень, товаришам по команді, які пожертвували всім, що в них було, щоб грати в такий гарний футбол, уболівальникам, які проїхали тисячі миль, щоб підтримати нас, клубу, який дав мені шанс стати частиною цього амбітного проекту, та всім лікарям та фізіотерапевтам, які проробили таку неймовірну роботу з підтримки нашого здоров’я.

Я впевнений, що більшість людей, ймовірно, пам’ятають голи, гольові передачі та фінали цієї неймовірної епохи. Але я буду плекати дещо трохи інше.

Так, часом футбол був приголомшливим. Але люди були ще кращими. Я пам’ятатиму вас усіх до кінця життя. Дякую за все”, – написав Гюндоган у колонці для The Players’ Tribune.

Нагадаємо, 32-річний півзахисник підписав контракт із Барселоною на два роки з опцією продовження ще на сезон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *