Хаві Ернандес дав оцінку чемпіонству Барселони в Ла Лізі

Хаві Ернандес

Головний тренер Барселони Хаві поділився враженнями від перемоги над Еспаньйолом (4:2), яка дала змогу стати чемпіоном Іспанії.

За словами фахівця, гравці пожертвували багатьом, щоб виграти бажаний трофей.

Відчуття чудові. Робота виконана добре. Вона почалася в липні, і десять місяців ми працювали, йшли на жертви. Уболівальники і клуб заслужили на це. Завдяки цій роботі ми домоглися стабільності та безпеки.

Ми забезпечили собі титул у чудовому матчі. Ми були прекрасні. До кінця команда розслабилася, а суперник виявив гордість.

Ми виграли Ла Лігу в дербі, це незвично. Відсвяткувати – це нормально, але я розумію, що ми не вдома, тож не можна проявляти неповагу. Розумію, як складно стримуватися, але я сказав гравцям, що найкраще, що вони можуть зараз зробити, це скоріше піти з поля.

Нам довелося несолодко, було багато критики. Виконану нами роботу не цінують як слід. Але це Барселона, і я знаю, як усе влаштовано. Ця перемога забезпечує нашому проєкту безпеку. Ми чудово грали в деяких матчах, ми показали, що ми команда. Ми хочемо виграти чотири матчі, що залишилися. Ми вже досягли своєї мети, і це було важко“, – наводить слова Хаві Marca.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *