Барселона – Реал Мадрид: прогноз на центральний матч 26-го туру чемпіонату Іспанії

Барселона - Реал

У неділю, 19 березня, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч двадцять шостого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють каталонські «Барселона» та мадридський «Реал».

Стартовий свисток арбітра Рікардо Де Бургоса прозвучить о 22:00 за київським часом.

Барселона

Виступи каталонської «Барселони» в цьому сезоні можна чітко розділити на внутрішню та міжнародну частину. І якщо в рамках Ла Ліги, Кубку та Суперкубку Іспанії команда Хаві суворо дотримується оборонно-домінуючого стилю з незліченними перемогами з мінімальною перевагою, то в єврокубках «блаугранас» швидше давали собі відпочити, вирішуючи пограти на атаку. Як показує практика, до добра це не призводить – Ліга чемпіонів УЄФА для «Барси» завершилася ще восени, а вже перша дуель проти англійського «Манчестер Юнайтед» у Лізі Європи навесні показала, що до завоювання міжнародних трофеїв команді Хаві ще дуже далеко.

Утім, можливість оформити требл в Іспанії, через кілька згаяних у наслідок внутрішніх проблем років, виглядає дуже привабливо. Перший крок до цього досягнення «Барселона» зробила в січні, коли виграла Суперкубок країни. Далі було паралельне і досить успішне просування Кубком та чемпіонатом, у якому «блаугранас» зупинилися за крок до фіналу та у дев’яти очках переваги над «Реалом» відповідно. Уже після міжнародної павзи каталонці отримають можливість на своєму полі завершити розпочате в кубковому турнірі, а зараз вони можуть суттєво просунути себе до дострокового завоювання «золотих» медалей. До того ж варто відігратись за поразку на «Сантьяго Бернабеу» у першому колі (1:3).

Реал Мадрид

На відміну від головного антагоніста, мадридський «Реал» усе ще бажає поборотись за черговий Кубок чемпіонів у своїй історії. Посеред поточного тижня «бланкос» довершили розпочате проти англійського «Ліверпуля», після чого жереб підкинув їм ще одного суперника з Британських островів – лондонський «Челсі». Сказати про те, «подарунок» чи команда Грема Поттера для нинішніх «галактикос», чи ні, ми зможемо лише після міжнародної павзи, а зараз «Реалу» потрібно ліквідувати похибки попередніх турів національної першості.

Справа в тому, що свій відрив «Барселона» оформляла не лише власними зусиллями, хоча й тут могла б бути більш старанною, а з безпосередньою «допомогою» з боку важливих конкурентів. Особливо невдалим для «бланкос» був період навколо першого кубкового матчу проти каталонців, який супроводжувався нічийними наслідками зустрічей проти «Атлетіко» (1:1) та «Бетіса» (0:0). Після павзи й до кінця сезону «Реал» матиме перспективний календар, за якого навіть відставання в 12 очок може бути відіграно, але істотний ризик, що для цього доведеться жертвувати якимось із побічних турнірів, чого мадридський клуб хотів би уникнути.

Орієнтовні склади

«Барселона»: тер Штеген – Бальде, Крістенсен, Кунде, Араухо – Кесс’є, Бускетс, де Йонг – Гаві, Левандовськи, Рафінья.

«Реал»: Куртуа – Начо, Рюдігер, Мілітао, Карвахаль – Модрич, Камавінга, Чуамені – Вінісіус, Бензема, Вальверде.

Не зіграють: Дембеле, Педрі – Алаба.

Прогноз на матч

Перемога “Реала” оцінюється коефіцієнтом 3,25, тоді як на перемогу “Барселони” коефіцієнт 2,25. На нічию пропонується коефіцієнт 3,55.

Найбільш вірогідним результатом матчу букмекери вважають нічию з рахунком 1:1. Коефіцієнт на цю подію – 6,00.

Гол “Реала” в матчі з “Барселоною” оцінюється коефіцієнтом 1,35, а на гол каталонського гранда приймають ставки з коефіцієнтом – 1,22.

Після 25 турів в турнірній таблиці перше місце посідає “Барселона” (65 очок), а “Реал” йде другим (56 балів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *