Реал Мадрид – Барселона: слова Карло Анчелотті перед матчем 1/2 фіналу Кубка Іспанії

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті поділився думкою про майбутній перший півфінальний матч Кубка Іспанії з «Барселоною». Зустріч відбудеться завтра, 2 березня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

«Ми готуємося до матчу з упевненістю, бо важливо мати мужність, щоби добре відіграти і в обороні, і в нападі. Ми близькі до фіналу, і є багато речей, щоб насолодитися моментом і спробувати досягти більшого.

У Суперкубку Іспанії нам не вистачало прихильності до свого стилю і сили. У нас були індивідуальні помилки, і їх часте повторення вплинуло б на нас. Не думаю, що вони знову повторяться, тому що це дуже важливий матч, і зараз ми близькі до перемоги у важливому для нас змаганні. Це ще не вирішальна гра, але ми намагатимемося добитися позитивного результату.

Ми хочемо здобути перемогу не тому, що це матч-реванш за Суперкубок, а тому, що ми близькі до успіху у турнірі. І коли будь-яка команда близька до трофею, градус напруги підвищується», — наводить слова Анчелотті офіційний сайт мадридського клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *