Барселону звинуватили у покупці суддів: клуб виступив з офіційною заявою

Барселона

Каталонська «Барселона» виступила із заявою на тлі підозр у покупці суддів. Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що “синьо-гранатові” перераховували чималі гроші віце-президенту суддівського корпусу Федерації футболу Іспанії.

«З огляду на інформацію, яка з’явилася сьогодні у ЗМІ, ФК «Барселона», знаючи про розслідування прокуратури щодо платежів, здійснених зовнішнім компаніям, хоче прояснити:

1. «Барселона» в минулому користувалася послугами зовнішнього технічного консультанта, який надавав у відеоформаті технічні звіти щодо молодих іспанських гравців для технічного секретаріату клубу.

2. Крім того, відносини із зовнішнім провайдером були розширені за рахунок технічних звітів, пов’язаних з професійним суддівством, щоб доповнити інформацію, необхідну тренерському штабу першої та резервної команд. Це є звичайною практикою у професійних футбольних клубах.

3. На даний момент цей вид аутсорсингових послуг надає спеціаліст, який прикріплений до футбольного відділу нашого клубу.

4. ФК «Барселона» шкодує, що ця інформація з’явилася саме у розпал нинішнього сезону.

5. ФК «Барселона» подасть до суду на будь-кого, хто псує імідж клубу можливими інсинуаціями проти репутації організації, які можуть виникнути внаслідок поширеної інформації», — сказано у заяві на офіційному сайті “синьо-гранатових”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *