Предраг Міятович назвав три позиції, які треба підсилити Реалу

Екс-гравець мадридського Реала Предраг Міятович поділився думкою про трансфери “Реала” найближчим часом. Також він відмітив, що вже не варто розраховувати на Едена Азара, передає freezmi.io.

У січні не треба нікого підписувати, але влітку треба щось зробити, і я думаю, що клуб до цього готується. Бракує нападника, креативного півзахисника, крайнього захисника.

Я знаю, що ведеться робота з трансферу Беллінгема. Звичайно, я продовжую мріяти про Мбаппе, рано чи пізно він має стати гравцем мадридського Реала.

Я думаю, ми можемо насолоджуватися Модріч ще трохи довше. Те що відбувається з Азаром, ніхто не очікував. Говорити про нього зараз – це практично говорити про колишнього гравця“, – сказав колишній нападник та директор Реала.

За Реал Предраг виступав з 1996 по 1999 рік. З “бланкос” він виграв 4 трофеї. В Прімері він забив 29 голів за 90 матчів. До переходу в Реал він три роки виступав за “Валенсію” і в Ла Лігі відзначився 55 разів за 103 гри. Також грав за Будучность, Партизан, Фіорентину та Леванте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *