Кріштіану Роналду назвав самий незабутній момент у кар’єрі

Нападник «Аль-Насра» Кріштіану Роналду назвав перемогу з «Реалом» у Лізі чемпіонів у 2014 році найбільше незабутнім моментом у своїй кар’єрі. У сезоні 2013/14 “Реал” виграв свій десятий трофей Ліги чемпіонів.

“У Реалі завжди думають про Лігу чемпіонів. Рік за роком ми відчували, що тиск з кожним разом стає все вищим і вищим, але десятою перемогою Реала у Лізі чемпіонів ми виграли те, що хотіли. Особлива перемога. Це момент, який назавжди залишиться у моїй пам’яті, я ніколи не забуду.

Коли ти граєш за «Реал», ти відчуваєш, що перемога в Лізі чемпіонів — це своєрідна нав’язлива ідея, всі там були одержимі тим, щоб виграти Лігу чемпіонів удесяте. 10-е місце було особливим. Це було на моїй батьківщині. Кожен фанат цього хотів. Ми цього хотіли. Це момент, який я завжди пам’ятатиму, вигравши найпрестижніший матч з моїм клубом», — наводить слова Роналду Madrid Universal.

Роналду став гравцем “Аль-Насра” наприкінці грудня 2022 року. Контрактна угода форварда з клубом розрахована на 2,5 роки із зарплатою близько €200 млн за сезон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *