Найтитулованішого гравця в історії футболу звинуватили у сексуальному насильстві

Дані Алвес

Співробітники поліції Женералітету Каталонії Mossos d’Esquadra розслідують справу Дані Алвеса за підозрою у сексуальному насильстві у нічному клубі Барселони.

Потерпіла стверджує, що 30 грудня стала жертвою сексуального насильства 39-річного бразильського футболіста. За словами жінки, Алвес засунув руку їй під спідню білизну. Після цього постраждала злякано попередила подруг, а вони передали інформацію співробітникам, відповідальним за безпеку в залі закладу. І набув чинності міський протокол, спрямований проти нападів і сексуальних домагань у нічних клубах.

Повідомляється, що жінка «дуже сильно нервувала». Її разом із подругами перевели у безпечне місце. Особи, які відповідають за безпеку, повідомили каталонську поліцію, після чого її співробітники прибули на місце події.

Сторона футболіста запевняє, що інформація неправдива, незважаючи на те, що Алвес перебував у вищезгаданому закладі, хоч і «недовго» і що «нічого не відбувалося».

Каталонська поліція розпочала розслідування. Жертва пройшла медичне обстеження в лікарні Барселони, і співробітники поліції взяли свідчення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *