Президент Барселони зробив заяву щодо майбутнього Хаві у клубі після невдалих результатів в ЛЧ

Президент Барселони Жоан Лапорта висловився про результати клубу.

Довіра до Хаві та нашим хорошим футболістом зберігається. Ми здатні конкурувати з великими європейськими командами. Ви могли помітити різницю між тим, яка гра з Баварією була минулого сезону, а яка – цього. Футболістам треба звикнути до системи.  Хаві знає, що потрібне для прогресу команди.

У Лізі чемпіонів нам завдали удару нижче пояса, але ми повинні виконувати свою роботу і повністю зосередитися на Ла Лізі.

Хаві – чудова людина. Він стане кращим і принесе нам багато успіхів. Ми постійно розмовляємо. Я маю звичку спускатися в роздягальню, давати свої коментарі, і я бачив Хаві, він був засмучений. Але він має гідність, у якого немає ні в кого іншого – він завжди бачить позитив. Сьогодні ми теж розмовляли, має впевнений голос.

Ми їдемо до Мадриду.  Ми перші у Ла Лізі. Сантьяго Бернабеу – одне з тих місць, де нам подобається грати“, – заявив Жоан Лапорта в інтерв’ю Marca.

Нагадаємо, Реал прийме Барселону у рамках 9 туру Ла Ліги у неділю, 16 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 17:15 за Києвом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *