Стало відомо, куди будуть направлені виручені кошти з матчу Депортиво – Металіст

Сьогодні, 13 серпня, харківський «Металіст» зіграє проти «Депортіво» (Ла-Корунья, Іспанія) у турнірі Trofeo Teresa Herrera. У рамках цього турніру Асоціація AGA UCRAÍNA за підтримки мерії міста Ла-Корунья й уряду Галісії організують передачу гуманітарної допомоги харків’янам.

“Як відомо, Харків — одне з найбільш постраждалих від війни міст. Мета футболістів, які збираються зіграти в матчі й зроблять усе можливе, щоб жителі Ла-Коруньї насолоджувалися футболом, — це допомогти, сім’ям, ветеранам клубу, найбільш нужденним і незахищеним. Тому всі пожертви, зібрані в рамках цього заходу, будуть спрямовані харків’янам“, — цитує клубний сайт “жовто-синіх” президента асоціації AGA UCRAINA Наталія Афоніна.

На її думку, спорт (так само як музика, кіно, мистецтво) є важливою силою, яка об’єднує людей, показує, що можна змагатися, ділитися і жити в мирі, поважаючи кордони, культури, національності.

«Для нас дуже важливо, що міська рада та улюблений усіма спортивний клуб «Депортіво» організували цей турнір за участю харківського «Металісту». Ця подія показує, як співчуття, солідарність і зусилля кожного можуть допомогти та врятувати життя», — додає Наталія Афоніна.

Квитки на гру коштують 5-10 євро. Збори проводить галицька асоціація допомоги Україні AGA UCRAÍNA (Іспанія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *