Фанати Депортіво будуть бойкотувати матч з Металістом: названа причина

Металлист

Представники ультрас «Депортіво», які мають назву Riazor Blues, бойкотуватимуть матч проти «Металіста» за трофей Терези Еррери.

Фани іспанського клубу вважають лицемірством рішення «Депортіво» грати з «Металістом». Вони заявляють, що це «візит команди, відомої неонацистською славою своїх вболівальників, з парамілітарними формуваннями, які активно беруть участь у батальйоні «Азов».

«Ми шкодуємо про становище цивільного населення, якому довелося покинути свою землю, але вважаємо, що ця партія дотримується тієї ж політичної лінії, яку ми вже бачили в інституціях», – сказано в заяві ультрас.

Вони наголошують на «дуже вибірковій солідарності, яка ігнорує жертви інших частин планети та підтримує неонацистські режими, за спинами яких з 2014 року відбуваються масові вбивства».

Також ультрас не подобається, що зібрані кошти направлять Галісійській асоціації допомоги Україні, яка «в останні тижні домагалася цензури музичного виступу в Ла-Коруньї», з посиланням на прохання про скасування концерту сербського музиканта Еміра Кустуріци. Натомість вони кажуть про ігнорування допомоги постраждалим від недавніх пожеж у регіоні.

Матч відбудеться 13 серпня. Початок о 21.30 Іспанський клуб наразі виступає у третьому дивізіоні.

One thought on “Фанати Депортіво будуть бойкотувати матч з Металістом: названа причина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *