Жоан Лапорта зізнався, що бажає повернути Мессі до Барселони

Президент Барселони Жоан Лапорта розповів про завдання повернути до складу синьо-гранатових аргентинця Ліонеля Мессі і наголосив, що клуб має чітко сформовану в цьому напрямку ідею.

“Я знаю Лео з того часу, коли вона ще була дитиною, і люблю її. А зараз почуваюся перед ним. Його догляд? Кінцівка історії Мессі та Барселони була не найкращою, але ми зробили те, що були повинні – поставили клуб вище за футболіста, кращого в нашій історії.

Я хочу повернути Мессі. Ми зробимо все можливе, щоб Ліонель завершив кар’єру в Барселоні, а всі наші вболівальники йому аплодували. Це наше бажання. Сподіваюся, ми зможемо втілити його у реальність. Ми маємо план, як повернути Ліонеля до «Барселони».

Однак зараз не найкращий момент, щоб говорити про це, бо він – гравець ПСЖ. У нього ще рік контракту, і нам потрібно це поважати», – наводить слова Лапорт CBS Sports.

Нагадаємо, Ліонель Мессі перебував у системі «Барселони» з 2000 по 2021 рік, після чого залишив каталонський клуб і на правах вільного агента перейшов до «ПСЖ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *