Капітан Атлетіко Коке відреагував на можливий перехід Роналду до складу команди

Капітан мадридського Атлетико Коке висловився з приводу можливого переходу в стан “матрацників” екс-лідера Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду.

Зовні команди ходить багато чуток. Я довіряю всім своїм одноклубникам, які поряд зі мною. У нас є нападник з Аргентини, інший зі збірної Іспанії, ще один із Португалії, а також із Бразилії та Франції.

Тобто у нас просто чудові гравці, і ми не слухаємо те, що говорять поза командою, одноклубники фокусуються лише на тих, хто є в обоймі. І добиватимемося успіхів лише з тими, хто гідний грати за наш клуб», — наводить слова Коке Marca.

Раніше повідомлялося, що одним із можливих варіантів для продовження кар’єри Роналду є Атлетіко. Однак 26 липня президент Атлетіко заявив, що перехід Роналду до мадридського клубу практично неможливий.

Португальський нападник хоче залишити Манчестер Юнайтед та виступати у клубі, який грає у Лізі чемпіонів. Роналду виступає за “Манчестер Юнайтед” з 2021 року. Контрактна угода португальського нападаючого з клубом розрахована до 2023 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *