Коноплянка зізнався, що міг перейти в інший іспанський клуб, а не Севілью

Український гравець польскої Краковії Євген Коноплянка розповів про деталі свого переходу в  іспанську Севілью у 2015 році.

– Коли ти приїхав в Ла Лігу до Севільї, то думав,  що станеш великою зіркою світового футболу?‎

‎- За мить до цього я міг опинитися в Атлетіко. Дієго Сімеоне переконував, що бачить мене в складі. Він запитував: «Коли ти приїдеш, щоб підписати контракт?». Проблема в тому, що Атлетіко мусило продати одного гравця, щоб мати можливість взяти мене.

Тим часом у мене був стрес приблизно на восьмому місяці вагітності моєї дружини Вікторії. Я хотів швидко вирішити справи, повернутися в Україну і взяти її з собою в Іспанію. Я чекав два тижні. Сконтактував з агентом і сказав: «Я не можу більше чекати, знайдіть інший клуб». Через дві години він подзвонив:‎ «Не біда, Севілья повинна тебе влаштовувати». Ми вдарили по руках.

‎- Не було відчуття розчарування? ‎

‎- Я прийшов у клуб, який домінує в Лізі Європи. У нього було чотири тріумфи в цьому змаганні. Звичайно, якщо ви запитаєте десятьох людей на вулиці Ліверпуль чи Севілья?», то 9 з них виберуть Ліверпуль‎‎, а один Севілью. Але це все одно чудовий клуб з великими традиціями. Найвища якість, команда входить в п‘ятірку найбільших брендів Іспанії“, – сказав Євген Коноплянка.

В Севільї він провів один сезон. Потім був відданий в оренду до Шальке, згодом німецький клуб викупив його. В 2019 році підсилив Шахтар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *