“Хотів би, щоб клуб вчинив інакше”: Дані Алвес незадоволений тим, як з ним попрощалась Барселона

Колишній захисник “Барселони” Дані Алвес розкритикував клуб за ставлення до футболістів, які увійшли до його історії. 39-річний бразилець виступав за синьо-гранатових з 2008 до 2016 року, а також з листопада 2021-го по червень 2022-го.

«Я не йду з команди сумним. Пішов щасливим, бо повернувся до «Барселони». Я мріяв п’ять років, бажаючи прожити цей момент. Єдине, що мені не сподобалося, то це те, як був оформлений мій відхід.

З того часу, як я приїхав, дуже чітко дав зрозуміти, що я більше не 20-річний хлопець і хочу, щоб все робилося прямо, без приховування. Клуб грішив зворотним останніми роками. «Барселоні» не має справи до людей, які увійшли в історію клубу.

Як уболівальник «Барселони» я хотів би, щоб клуб вчинив інакше. Не говорю про себе, бо моя ситуація була іншим сценарієм. Я безмежно вдячний Хаві та президентові за те, що вони повернули мене.

Я знайшов клуб, повний молодих футболістів із неймовірними ідеями на полі. Але «Барселоні» потрібно покращити роботу поза полем. Мислення цілком протилежне тому, що ми збудували кілька років тому. Все, що відбувається на полі, є відображенням того, що відбувається зовні», – наводить слова Алвеса The Guardian.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *