“Я йду звідси з високо піднятою головою”: Марсело попрощався з Реалом

Бразильский захисник Марсело попрощався із мадридським Реалом.

“Я хочу подякувати клубу, моїм партнерам по команді, з якими мені пощастило грати всі ці роки, тренерів, працівників, які мені як сім’я, охоронців… Ми присвячуємо себе лише грі у футбол, але я хотів би наголосити, що за тим, щоб ми могли грати, стоять багато людей, і я дізнався про це у «Реалі».

Хочу подякувати Реалу за все це. Я прокидався кожен день свого життя з радістю від того, що я перебуваю в кращому клубі світу. Мої діти побачили, що я зміг грати за найкращий клуб у світі.

Підписавши контракт із Мадридом, я думав, що зможу досягти вершини, і я став гравцем, який виграв найбільшу кількість титулів в історії клубу. Я хочу особливо відзначити Рауля. Коли народився мій син, ти, як капітан, багато чого мене навчив.

Ти подарував нам кошик з багатьма речами, і я цього не забуваю. З цього моменту я почав бачити в тобі приклад, і мені захотілося наслідувати його. Сьогодні я йду звідси, маючи нагоду сказати, що ти був моїм прикладом.

Я йду звідси з високо піднятою головою. Моя сім’я дуже пишається мною. Я щасливий хлопець, все, що я мав у житті, було пов’язане з роботою, але мені пощастило з людьми, які були поряд зі мною. Велике вам дякую. Це не прощання, я не відчуваю, що я покидаю «Мадрид». Якщо ви не дасте мені квиток, у вас будуть проблеми.

Коли я сказав, що майбутнє «Мадриду» в безпеці, я мав на увазі, що він є дуже перспективним, як і завжди. Я говорю в тому числі про свого сина, який знаходиться в академії. Я прийшов, як хлопчик, і я йду, будучи чоловіком», – сказав Марсело.

34-річний гравець виступав за “Мадрид” з 18 років. У складі вершкових він виграв 25 трофеїв – це клубний рекорд. Після перемоги в чемпіонаті Іспанії цього сезону Марсело перевершив результат Франсіско Хенто, який виграв 23 трофеї з «Реалом».

Марсело 6 разів перемагав у чемпіонаті Іспанії, двічі брав Кубок Іспанії та 5 разів – Суперкубок країни, 5 разів вигравав Лігу чемпіонів, тричі ставав переможцем Суперкубку УЄФА, а також 4 рази вигравав клубний чемпіонат світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *