Дженнаро Гаттузо може очолити титулований іспанський клуб

Італійський тренер Дженнаро Гаттузо найближчим часом може очолити іспанську Валенсію.

Про це в своєму твіттері написав відомий інсайдер Ніколо Скіра. Згідно його інформації, “кажани” запропонували 44-річному спеціалісту контракт до літа 2024 року з опцією пролонгації ще на один сезон.

Валенсія є одним із найуспішніших клубів Іспанії, але сезон 2021/2022 виявився для клубу не досить вдалим. Левантійці набрали лише 48 пунктів і фінішували на дев’ятій сходинці Ла Ліги. У фіналі Кубка Іспанії Валенсія поступилася Бетісу. Таким чином, команда не буде грати у єврокубках.

44-річний Дженнаро Гаттузо почав тренеську кар’єру в 2013 році. З того часу він тренував Сьон (Швейцарія), Палермо, ОФІ (Греція), Пізу, Мілан та Наполі. Літом минулого року очолив Фіорентину, але через кілька днів подав у відставку. “Фіалки” під його керівництвом не зіграли жодного офіційного матчу.

Куди успішніша в нього була кар’єра футболіста. У складі Мілана він виграв 10 трофеїв, в тому числі і дві Ліги чемпіонів. В 2006 році разом зі збірною Італії став чемпіоном світу. Загалом за “Скуадру Адззуру” Дженнаро Гаттузо зіграв 73 матчі і забив 1 гол.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *